Minden kategória

EKG

Kezdőlap> Termékek > ICU & CCU & NICU > EKG

Leírás

Az elektrokardiográfia egy elektrokardiogram előállításának folyamata, amely a szív elektromos aktivitásának rögzítését jelenti. Ez a szív elektrogramja, amely a szív elektromos aktivitásának feszültségének időbeli grafikonja, a bőrre helyezett elektródák segítségével. Ezek az elektródák érzékelik azokat a kis elektromos változásokat, amelyek a szívizom depolarizációjának, majd ezt követő repolarizációjának a következményei az egyes szívciklusok (szívverés) során. A normál EKG-mintázat változásai számos szívelégtelenségben fordulnak elő, beleértve a szívritmuszavarokat (például pitvarfibrilláció és kamrai tachycardia), a nem megfelelő koszorúér-véráramlást (például szívizom-ischaemia és miokardiális infarktus), valamint elektrolit-zavarokat és hiperkalémiát (például hypokalaemia). ).

Az ECG600G hatcsatornás EKG egy olyan elektrokardiográf, amely egyszerre 12 elvezetésű EKG jelet vesz mintát, és hőnyomtató rendszerrel nyomtatja ki az EKG hullámformákat. Funkciói a következők: EKG-hullámformák rögzítése és megjelenítése automatikus/manuális módban;az EKG-hullámparaméterek automatikus mérése és automatikus diagnosztizálása;lekapcsolt vezeték és papírhiány állapotának kijelzése;interfész sávok váltása (kínai/angol);kezelés az ügy adatbázis.Versenyképes előny:

1. 800x480TFT színes LCD kijelző mutatja a működési állapotot és az EKG hullámformát; Érintőképernyő és puha billentyűzet vezérlés, kényelmesebb a kezeléshez.

2. 12 Vezeti az EKG egyidejű adatgyűjtését, digitális jelfeldolgozó processzort, hogy jobb minőségű EKG-hullámformákat kapjon az EKG-jelek AC-szűrőjén, alapvonal-szűrőjén és EMG-szűrőjén keresztül.

3. A 3/6/12 elvezetések EKG-hullámformájának és a nyomtatási mód állapotának, érzékenységének, sebességének, szűrőjének stb. egyidejű kijelzése, hogy könnyen értelmezhető legyen.

4. Tizenkét elvezetéses EKG jel egyidejű mintavételezése, 2×6+1 (ritmus elvezetés), 2×6,3×4,3×4+1 (ritmus elvezetés), 4×3,4×3+1 elemzése (ritmusvezetés), 6×2,6×2+1 (ritmusvezetés) felvételi mód egyszerre, és több formátumú riport.

5. A tápegység AC/DC egyaránt tartalmaz. Ez a készülék beépített lítium-polimer újratölthető akkumulátort tartalmaz. 4 órán át készenléti állapotban tud, 150 EKG-hullámformát nyomtat, és 90 percet folyamatosan nyomtat a legjobb egyenáramú állapotban, hogy kielégítse a betegek látogatását és a fizikális vizsgálatot.

6. Nagy kapacitású beépített tárolóval rendelkezik, és több mint 1000 esetet képes tárolni, ami könnyen orvosi áttekintést és statisztikákat készíthet.

7. Az áttekintés módban láthatja a mentett EKG hullámformát, az EKG hullámforma paraméterek automatikus elemzését és automatikus értelmezését, az automatikus értelmezés következtetését.

8. Támogatja a kínai, angol, olasz és török ​​kezelőfelületet, ki tud nyomtatni kínai vagy endlish, olasz, török ​​jelentést.

Vizsgálat